Tel:  06-53967236

 

Search
Search
maandag 8 maart 2021

De Tandems

Tandems die wij verhuren

Van Roam kind-ouder Tandem

Van Roam kind-ouder Tandem

Auteur: SuperUser Account/zaterdag 22 april 2017/Categorieën: Tandems

De Roam kind-ouder tandem, ook wel onderwater tandem genoemd. Roam tandems worden met de hand gemaakt. Het bedrijf Roam Special Cycles B.V. is fabrikant van speciale fietsen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Van lage instapfiets tot speciaal uitgebalanceerde vervoersmiddelen voor minder-validen. Kwaliteit op maat gemaakt zoals dat heet. Met deze tandem kunnen kleine kinderen mee fietsen, worden ze moe dan kan de aandrijfing voor meetrappen worden uitgezet. Diegene die achter op zit (vandaar de naam onderwater tandem) stuurt de tandem. Na een korte gewenning kunt u heerlijk fietsen met uw kind. Wij hebben deze tandem speciaal voor gezinnen met twee kinderen waarvan de jongste nog te klein is voor de volwassen tandem. Dit geeft u de gelegenheid met volle teuge te genieten van een dagje fietsen met het hele gezin
Soort tandemNormaal
Aantal versnellingen5
Soort versnellingenNaafversnelling
Framemaat voorklein kind vanaf 6
Framemaat achter55
prijs per normale werk dag € 18,00
prijs per dag weekend20,00 €
prijs per week€ 82,00
Print

Aantal keer bekeken (1146)/Reacties (0)

Theme picker

Passie voor Tandems

Regelmatig krijg ik de vraag hoe kom je op het idee om tandems te gaan verhuren. Zonder enige schroom kan ik zeggen 'geboren uit hobby en passie'.
Als jongen van 7 jaar was ik al met fietsen bezig. Sleutelen, kijken, fietsen en trainen om ook te kunnen gaan wielrennen. Op mijn 8ste jaar wilde ik een racefiets maar die waren er niet in die maat. Toch wist ik van een oud sportief frame een racefiets in elkaar te zetten met oude onderdelen van mijn broers. Ook maakte ik samen met mijn neef een soort tandem door twee fietsen aan elkaar te maken deze eerste tandem had dan ook drie wielen.

 

Copyright 2017 by Sitewriter webdesign Apeldoorn Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top