Tel:  06-53967236

 

Search
Search
woensdag 29 november 2023

De Tandems

Tandems die wij verhuren

Copilot kind-ouder tandem

Copilot kind-ouder tandem

Auteur: SuperUser Account/zaterdag 22 april 2017/Categorieën: Tandems

De Go Piloy kind-ouder tandem, ook wel onderwater tandem genoemd. Met deze tandem kunnen kleine kinderen mee fietsen, worden ze moe dan kan de aandrijfing voor meetrappen worden uitgezet. Diegene die achter op zit (vandaar de naam onderwater tandem) stuurt de tandem.  Hij kan voorzien worden van extra steuntje in de rug zodat uw kind steviger op de tandem zit. Na een korte gewenning kunt u heerlijk fietsen met uw kind. Wij hebben deze tandem speciaal voor gezinnen met twee kinderen waarvan de jongste nog te klein is voor de volwassen tandem. Dit geeft u de gelegenheid met volle teuge te genieten van een dagje fietsen met het hele gezin

Soort tandemNormaal
Aantal versnellingen5
Soort versnellingenNaafversnelling
Framemaat voorklein kind vanaf 6 jaar
Framemaat achter56
prijs per normale werk dag € 20,00
prijs per dag weekend22,00 €
prijs per week€ 92,00
Print

Aantal keer bekeken (2452)/Reacties (0)

Theme picker

Passie voor Tandems

Regelmatig krijg ik de vraag hoe kom je op het idee om tandems te gaan verhuren. Zonder enige schroom kan ik zeggen 'geboren uit hobby en passie'.
Als jongen van 7 jaar was ik al met fietsen bezig. Sleutelen, kijken, fietsen en trainen om ook te kunnen gaan wielrennen. Op mijn 8ste jaar wilde ik een racefiets maar die waren er niet in die maat. Toch wist ik van een oud sportief frame een racefiets in elkaar te zetten met oude onderdelen van mijn broers. Ook maakte ik samen met mijn neef een soort tandem door twee fietsen aan elkaar te maken deze eerste tandem had dan ook drie wielen.

 

Copyright 2017 by Sitewriter webdesign Apeldoorn Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top