Tel:  06-53967236

 

Search
Search
woensdag 29 november 2023

De Tandems

Tandems die wij verhuren

Klassiek Gazelle 3 V

Klassiek Gazelle 3 V

Auteur: SuperUser Account/zaterdag 22 april 2017/Categorieën: Tandems

 

De klassieke Gazelle Balance uit de jaren 70, 80 en begin jaren 90, kwaliteit uit vervlogen jaren.Tandems van dit type waren naast de Sparta toonaangevend in die jaren uitgerust met de beste componenten (op de standaard na) voor de eeuwigheid gemaakt. De gazelle is voorzien van twee trommelremmen en de bekende drie versnelling Sturmey Archer Naaf. Tandemverhuur Apeldoorn heeft acht tandems van dit type; frame maten (voor-achter) 57-55 en de bijzonder 57-52 deze Tandems worden in goede conditie gehouden. Gemiddeld krijgen ze tussen de 16 en 24 uur onderhoud per jaar per tandem, met name het achterwiel verwijderen en terug plaatsen kost 3 a 4 uur  vanwege de linnen kettingkasten die heel voorzichtig moeten worden behandeld.

Soort tandemNormaal
Aantal versnellingen3
Soort versnellingenNaafversnelling
Framemaat voor55
Framemaat achter54
prijs per normale werk dag € 20,00
prijs per dag weekend22,00 €
prijs per week€ 92,00
Print

Aantal keer bekeken (2805)/Reacties (0)

Theme picker

Passie voor Tandems

Regelmatig krijg ik de vraag hoe kom je op het idee om tandems te gaan verhuren. Zonder enige schroom kan ik zeggen 'geboren uit hobby en passie'.
Als jongen van 7 jaar was ik al met fietsen bezig. Sleutelen, kijken, fietsen en trainen om ook te kunnen gaan wielrennen. Op mijn 8ste jaar wilde ik een racefiets maar die waren er niet in die maat. Toch wist ik van een oud sportief frame een racefiets in elkaar te zetten met oude onderdelen van mijn broers. Ook maakte ik samen met mijn neef een soort tandem door twee fietsen aan elkaar te maken deze eerste tandem had dan ook drie wielen.

 

Copyright 2017 by Sitewriter webdesign Apeldoorn Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top