Tel:  06-53967236

 

Search
Search
woensdag 29 november 2023

De Tandems

Tandems die wij verhuren

Van Raam  5 versnellingen

Van Raam 5 versnellingen

1 beschikbaar

Auteur: SuperUser Account/zaterdag 22 april 2017/Categorieën: Tandems

 

De Van Raam Tandem met special tussen as en versnelling. Van Raam tandem's zijn een puur hollands product handgemaakt en voorzien van vijf versnellingen met een sach naaf. Het bijzondere aan dit model is de uitschakkelbare meetrap as en vesnelling deze kent drie standen gewoon meetrappen, licht meetrappen, vrijloop achterste bereider. Deze tandem word regelmatig gebruikt door mensen waarvan een van de bereiders een ouder minder vitaal of visueel gehandicapt is. Natuurlijk heel leuk om op een mooie zonnige dag met vader of moeder te gaan tandem fietsen wij hebben dan ook al meerdere keren meegemaakt dat na een tochtje besloten word zelf een tandem aan te schaffen. Goed advies omtrent aanschaf is van ons uit gratis!!

Soort tandemNormaal
Aantal versnellingen5
Soort versnellingenNaafversnelling
Framemaat voor57
Framemaat achter55
prijs per normale werk dag € 2.000,00
prijs per dag weekend22,00 €
prijs per week€ 92,00
Print

Aantal keer bekeken (2268)/Reacties (0)

Theme picker

Passie voor Tandems

Regelmatig krijg ik de vraag hoe kom je op het idee om tandems te gaan verhuren. Zonder enige schroom kan ik zeggen 'geboren uit hobby en passie'.
Als jongen van 7 jaar was ik al met fietsen bezig. Sleutelen, kijken, fietsen en trainen om ook te kunnen gaan wielrennen. Op mijn 8ste jaar wilde ik een racefiets maar die waren er niet in die maat. Toch wist ik van een oud sportief frame een racefiets in elkaar te zetten met oude onderdelen van mijn broers. Ook maakte ik samen met mijn neef een soort tandem door twee fietsen aan elkaar te maken deze eerste tandem had dan ook drie wielen.

 

Copyright 2017 by Sitewriter webdesign Apeldoorn Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top