Tel:  06-53967236

 

Search
Search

Ligfiets verhuur | Uniek op de Veluwe | Sinner Comfort's

Ligfiets verhuur een unieke beleving, wij verhuren elektrisch ondersteunde Sinner Comforts (USVA) ligfietsen. onze huur locatie ligt in Apeldoorn op de rand van Ugchelen. Met deze ligfietsen kunt u gemakkelijk ook bospaden af fietsen. WIj zijn de enige die dergelijke Ligfietsen verhuurt op de Veluwe

Ligfietsen verhuur met elektrische ondersteuning, uniek op de Veluwe

Ligfiets huren


Het is een beleving op zich fietsen op onze ligfietsen. Dit wil je een keer hebben meegemaakt.

Met de elektrische ondersteuning, die prima helpt een moeilijk stukje te overwinnen, kun je met onze USVA Sinner Comfort's bijna overal komen.

Het zand- of grindpad waar de veluwe vol van is kan met de "gewone fiets" gevaarlijk of eng zijn. Met onze Ligfietsen kunnen die  moeiteloos worden genomen.

Bij deze ligfietsen is zadelpijn niet aan de orde , maar het fietsen op ligfietsen eist een andere techniek.

Met een hoog pedaalritme van 90 omwentelingen per minuut blijven de knieën bespaard. 

Omdat je niet in de pedalen kunt gaan staan is een heuveltje op iets waarbij de ondersteuning goed helpt.

Heb je altijd al geroepen of gedacht dat wil ik eens proberen dan is dit je kans. Wij zijn de enige op de Veluwe die dergelijke ligfietsen verhuurd.

Beperking is wel je lichaamsmaat tot een lengte van 1.80 m kunnen wij faciliteren daarboven (op dit moment) helaas niet.

Wil je met je vriend of vriendin een onvergetelijk dag beleven dan zou je onze route kunnen rijden op onze Trike verhuur Ligfietsen waarop stabiliteit gewaarborgd is.

Wat let je gewoon een keer doen...

Wil je een gids mee? Dat kan, wij kennen namelijk elk plekje op de Veluwe en de leukste routes in Apeldoorn en Gelderland. Ook kunnen wij informatie geven tijdens de toertocht die enkele uren in beslag zal nemen.

Video ligfiets tocht omgeving Apeldoorn, Ugchelen en Beekbergen


Reserveren

Om ligfietsen te reserveren kunt u contact op nemen per email vergeet telefoon nummer niet te vermelden of bellen met ons nummer 06-53967236  of klik hier om te reserveren

Ligfiets reserveren
Copyright 2017 by Sitewriter webdesign Apeldoorn Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top